Wanneer nieuwe skischoenen kopen? Dit is het juiste moment

Heb je nieuwe skischoenen nodig? Ben je niet (meer) tevreden met je huidige skischoenen? Of ga je dit jaar voor het eerst skiën en wil je goed van start gaan? Laat een skischoen op maat maken. Hoe eerder, hoe beter. Wij staan vanaf september klaar voor het nieuwe skiseizoen!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Wanneer skischoenen kopen bij Skischoenopmaat.nl?

Skischoenen kun je bij ons het hele jaar door kopen. Maar vanaf september is onze winkel écht gereed voor het nieuwe seizoen. Dan hebben we alle nieuwe modellen binnen (ons assortiment vernieuwt elk jaar!), staan onze bootfitters paraat en liggen de ski’s in de rekken.

Ben jij vorige vakantie naar huis gegaan met het idee: ‘Ik moet nu écht nieuwe skischoenen’? Je bent niet de enige. Veel skiërs komen met pijn de piste af. Tintelende tenen, koude voeten, schurende scheenbenen. Het is vaak te herleiden naar je skischoen. Gun jezelf een pijnvrije wintersportvakantie. Laat een nieuw paar op maat maken.

Wist je dat je bij ons ook ski’s op maat kunt kopen? Als je ski’s gaat kopen, komen termen als sidecut, radius en randgrip voorbij. Als het je daarbij al gaat duizelen, laat het dan aan een expert over. Wij adviseren je graag over de ski’s die het beste bij jou én je nieuwe skischoenen passen. Jij kunt met zelfvertrouwen de besneeuwde Alpentoppen trotseren!

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Wanneer nieuwe skischoenen kopen?

Twijfel je of jouw huidige skischoenen nog wel een ronde meekunnen? Skischoenen gaan over het algemeen 10 jaar mee. De mate waarin ze slijten, is afhankelijk van het aantal skidagen, onderhoud en de kwaliteit. Controleer ze elk jaar goed. Dat is belangrijk voor je eigen veiligheid. Sommige onderdelen slijten namelijk sneller dan anderen. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe hak op je zool nodig? Die kunnen we makkelijk voor je vervangen.

Wanneer je nieuwe skischoenen wil kopen, wacht dan niet te lang. Kom lekker vroeg in het seizoen. Zo kun je met een gerust hart op vakantie. Jouw skischoenen zijn alvast binnen. En bij ons krijg je 5 jaar garantie. Je kunt weer even vooruit! Zien we je binnenkort in onze winkel?

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V