Skischoenen voor grote maten

zooltjes in skischoenen

Dat je voeten wat groter zijn dan die van de gemiddelde Nederlander, dat wist je al. Maar dat het dan ook zo lastig zou zijn om skischoenen te vinden in een grote maat, dat is wel vervelend!

In veel gevallen zul je helaas niet slagen in een reguliere sportzaak waar ze standaard skischoenen verkopen. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw grote voeten zijn voor ons business as usual. Hier vind je, ook voor grote maten, skischoenen op maat.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Op zoek naar skischoenen die je past?

Het kan een hele klus zijn om skischoenen te vinden die je past, zeker wanneer je schoenmaat 46 of groter hebt. En stel dat die schoenen er wel standaard zijn in die maten, dan nog is het maar de vraag of die skischoenen wel passen bij jouw voeten.

Het komt met skiën namelijk best nauw hoe goed je schoenen passen. En dan gaat het niet alleen om de lengte van de voet, maar ook om de vorm van je voeten, welke ondersteuning je nodig hebt, je enkels, kuiten, noem maar op. Wanneer je op zoek bent naar skischoenen die je wel past dan ben je gebaat bij deskundig advies.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Kom langs en laat je voeten meten

Bij Van den Berg Sport in Driebergen nemen we graag de tijd om je voeten te meten. Omdat we snappen dat het belangrijk is dat je skischoenen naadloos aansluiten bij de vorm en behoeftes van je voeten. Dat geldt voor zogenaamde normale maten, maar zeker ook wanneer je op zoek bent naar skischoenen in grote maten.

Wanneer je ook wel eens last hebt van licht of wat zwaardere blessures bij het skiën of sporten dan is het raadzaam om even af te spreken bij onze sportpodoloog. We houden alles onder één dak zodat je zeker weet dat je snel en vakkundig geholpen wordt!

Skischoenen vinden lastig met grote voeten?

Elke dag komen er heel veel verschillende mensen, met dus heel verschillende voeten, bij ons in de winkel voor advies voor skischoenen. De klachten variëren nogal; de één heeft inderdaad grote voeten en kan heel moeilijk een passende skischoen vinden, anderen hebben juist veel last van hun kuit of scheenbeen, of misschien wel van zogenaamde platvoeten.

Dat laatste komt natuurlijk ook nogal eens voor bij mensen met wat grotere maten. Voor dames betekent dat in de regel schoenmaat 41 en groter,  en voor heren vanaf maat 46. Gelukkig zijn er heel goede oplossingen voor te maken tegenwoordig! Onze bootfitter vertelt je graag alles over de mogelijkheden voor uw skischoenen. Zodat je straks weer heerlijk op vakantie kunt.

Uitgelichte producten

Ook voor grote voeten, skischoenen op maat

We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je skischoenen hebt die als gegoten zitten. Lang genoeg voor je voeten, dat sowieso, maar daarnaast ook breed of juist smal genoeg voor je tenen en kuiten. We meten en regelen net zolang tot we zeker weten dat je met een gerust hart pijnvrij kunt gaan skieën. Onze klanten bevelen ons dan ook van harte aan. Eén van de reacties:

‘Sinds 2 ski seizoenen heb ik maatwerk schoenen. Ik heb brede voeten en daardoor nooit goed passende schoenen. Nu trek ik ze ’s morgens aan en ’s avonds uit. Ik had dit eerder moeten weten.’

Lees meer op onze referentie pagina.

Skischoenopmaat.nl: kom langs in de winkel!

Wij meten niet alleen ieder persoon individueel perfect passende skischoenen aan. Ook geven we je graag advies over de nieuwste producten van mooie skimerken zoals Nordica, Lange en Atomic.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V