Nu skischoenen kopen of nog even wachten? Wees de drukte voor!

Skischoenen kopen

Wij zijn klaar voor komend winterseizoen! We merken dat veel klanten twijfelen of ze hun skischoenen aankoop uit zullen stellen. Onze zorg is, dat als er in het nieuwe jaar geskied kan worden, iedereen tot het laatste moment heeft gewacht om schoenen te kopen.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

(Tekst gaat verder onder de video)

Voorkom de drukte!

Iedereen zal dan tegelijkertijd een afspraak willen inplannen voor skischoenen op maat. Wij kunnen dan niet meer de zorg en aandacht geven die wij zo belangrijk vinden. Door de drukte moeten we dan misschien ook mensen teleurstellen, en dat willen we natuurlijk voorkomen.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Levensduur van 10 jaar en 5 jaar garantie

De levensduur van skischoenen is ongeveer 10 jaar, en op elk paar skischoenen die je bij ons koopt krijg je nog eens 5 jaar garantie. Zie dit ook als investering voor de lange termijn.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V