Atomic skischoenen op maat

Atomic skischoenen voor dames en Atomic skischoenen voor heren: we hebben een heel breed assortiment. Atomic skischoenen behoren tot de lichtste skischoenen in de markt. Model ‘Ultra’ is smal en ‘Prime’ is een medium leest. ‘Magna’ heeft een brede voorvoet met veel ruimte rond het spronggewricht en een mooie ronde kuit. Dit model, de Magna, is super voor een stevige, brede voet. Kortom, skischoenen van het merk Atomic zijn er voor iedere voet.

Wie kent Atomic niet

De Hawx-Atomic skischoenen gaan al jaren mee in het assortiment. Skischoenen van dit merk behoren tot de lichtste skischoenen in de markt. Model ‘Ultra’ is smal en ‘Prime’ is een medium leest. ‘Magna’ heeft een brede voorvoet, veel ruimte rond het spronggewricht en een mooie ronde kuit. Dit model, de Magna, is super voor een stevige, brede voet.

Skischoen Atomic Hawx

Overweeg je om nieuwe skischoenen te kopen, zoals Atomic race skischoenen, Atomic dames skischoenen of Atomic skischoen met een  achterinstap, dan is het goed om te weten waarop je moet letten. Er zijn vier verschillende categorieën skischoenen:

  • Race skischoenen
  • Piste skischoenen
  • Freeride skischoenen
  • Toer skischoenen

Wil je precies weten welke skischoenen bij jouw voeten passen? Of gaat jouw voorkeur uit naar skischoenen van het merk Atomic en wil je weten welke fit bij je past? We raden je altijd aan om skischoenen te passen samen met een specialist, zoals een sportpodoloog. Zo weet je zeker dat jouw skischoenen als gegoten zitten.

Veelzijdige Atomic collectie

Atomic skischoenen zijn getest en ontworpen om elke skiër – van beginners tot gevorderden – in hun kracht te zetten. Van de Atomic Hawx Prime, een skischoen met gemiddelde breedte voor all-mountain en freeriders, tot de Atomic Hawx Ultra – een all-mountain skischoen die bekend staat om zijn pasvorm, comfort en prestaties.

Atomic race skischoenen

We hebben een brede collectie skischoenen, waaronder Atomic race skischoenen. Race skischoenen zijn, ongeacht het merk, ideaal wanneer je volledige controle hebt over je ski’s. Ze zijn bedoeld voor technisch goede skiërs. In tegenstelling tot andere modellen zijn deze skischoenen zeer stevig en stijf. Daardoor zijn race skischoenen ook wat zwaarder dan gemiddeld.

Ben je op zoek naar een skischoen voor dames van het merk Atomic of voor heren? Het maakt niet uit of je voor het eerst skischoenen koopt of al jaren skiet: we hebben voor ieder type skiër de juiste skischoen. Laat je adviseren door een specialist om blaren en blessures te voorkomen.

Maak je bij ons een afspraak, dan doen we een uitgebreide voetanalyse. De analyse bestaat uit een intake, voetmeting, voetanalyse en een standanalyse van je onderbeen en knieën.