Skischoenen voor moeilijke voeten? Ze zijn er!

Skischoenen voor moeilijke voeten aanmeten

Heb je moeilijke voeten en wil je nieuwe skischoenen kopen? In de meeste standaard skiwinkels is het lastig om de juiste skischoenen te vinden, omdat de pasvorm afwijkt. Koop je toch maar de schoenen die het ‘minst vervelend’ zitten? Dan krijg je vaak alsnog last van voetklachten, zoals drukpunten bij je kuiten of enkels of tintelende voeten bij het skiën. Vaak zitten je skischoenen aan het begin van de dag prima, maar neemt op den duur de pijn toe. Dit kan helaas je skiplezier behoorlijk bederven.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Vergeet je ‘moeilijke voeten’ met perfecte fit skischoenen

Hoe zou het voor je zijn als je eindelijk je ‘moeilijke voeten’ kunt vergeten bij het skiën, door perfect passende skischoenen? Alleen nog maar intens genieten van de eindeloze kilometers piste of poeder en de stralende zon op je gezicht. Zie je dit wel zitten? Lees snel verder hoe je dit kunt bereiken!

Skischoenen op maat voor elk voettype dankzij onze podoloog

Voor alle moeilijke voeten kunnen wij de juiste skischoenen aanmeten. Heb je dus skischoenen voor brede voeten, smalle voeten, een hoge wreef of platvoeten nodig? In vrijwel alle gevallen lukt het ons om een perfecte skischoen op maat voor jou te maken. Gert van den Berg is gecertificeerd sportpodoloog (A+B), en daarmee expert in voettypen en voetafwijkingen.

Bij Skischoenopmaat hebben we ons eigen systeem voor het indelen van onze skischoenencollectie aan de hand van voettypes. Op deze manier weten we na de voetanalyse direct welke schoenen jij het beste als eerste kunt aanproberen. Vervolgens maken we jouw skischoenen persoonlijk op maat volgens ons 6-stappenplan.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenopmaat: zonder pijn de piste af

Wij geloven dat iedereen zonder pijn en frustraties moet kunnen skiën. Ons doel is dan ook om jou optimaal van jouw ski-ervaring te laten genieten. Daarom maken wij met liefde skischoenen op maat, die jouw voeten op de juiste manier ondersteunen. Je zult zien dat je skiprestaties en skiplezier hiermee drastisch verbeteren!

Fitgarantie: gratis terugkomen!

Dankzij onze specialistische kennis is de skischoen op maat in 98% van de gevallen meteen goed. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je na het skiën met je op maat gemaakte schoenen toch nog een paar kleinigheden merkt. Heb je een skischoen laten maken bij ons, dan mag je altijd terugkomen. Een afspraak maken is gratis!

Daarom Skischoenopmaat.nl

Waarom zou je kiezen voor een maatwerk skischoen bij Van den Berg Sport 2000 / Skischoenopmaat?

  • Persoonlijke aanpak

We nemen alle tijd om de ideale skischoen voor je samen te stellen. Wij kijken hierbij naar jouw voeten en jouw wensen. Plan een afspraak in!

  • Niet merkgebonden

Bij het samenstellen van een skischoen zijn we niet gebonden aan een bepaald merk. Het gaat om de pasvorm.

  • Bekroonde expertise in bootfitting

Onlangs is onze expertise op het gebied van bootfitting beloond met de Gouden Fischer Vacuum Schoen!

  • Centrale locatie

Tot slot is onze locatie mooi centraal gelegen in Driebergen, en makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer (een halfuur vanuit Utrecht).

Dit zeggen klanten over Skischoenopmaat.nl

Dat is natuurlijk mooi, zo’n onderscheiding. Maar wat zeggen klanten dan over ons?

“Bij Gert van den Berg in schoenen en ski’s gekocht. Hadden we dat maar veel eerder gedaan. Dat had een hoop extra plezier gegeven op de piste en minder gekost aan skilessen.”

Dit is slechts één van de vele positieve reacties die wij dagelijks krijgen! Nog niet overtuigd? Lees ook de andere referenties.

Gun jezelf die perfecte pasvorm

Ga ook pijnvrij op skivakantie! Druk hieronder op de button om een afspraak te maken. Denk eraan om hierbij je oude skischoenen mee te nemen. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze winkel!

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V