Atomic ski’s op maat

Wil je investeren in écht goede ski’s? Atomic is marktleider. Dat kan niet misgaan. Wij helpen je graag om te ontdekken welke Atomic ski’s het beste bij jou passen.

Over Atomic ski’s

‘Skiën zit in ons bloed. Het definieert wie wij zijn. Als mensen en als bedrijf.’ Een duidelijke visie, die Atomic al jaren drijft. Het merk is ontstaan in 1955. Midden in de Oostenrijkse Alpen. Net onder Salzburg stond de werkplaats van Alois Rohrmoser. Hij werd gedreven door dezelfde passie voor skiën, als Atomic nu nog heeft. De eerste veertig paar Atomic ski’s werden handgemaakt. Vervaardigd van lokaal gewonnen hout.

Inmiddels produceert Atomic meer dan 400.000 paar ski’s per jaar. Nog steeds vanuit het hart van Oostenrijk. Het is het grootste skimerk ter wereld. Atomic maakt wintersportuitrusting voor skiërs van elk niveau. Van beginners tot topatleten. Het doel is altijd om jou de beste ski-ervaring te geven. Atomic opereert vanuit drie waarden: innovatie, authenticiteit en pionieren. Wat dat betreft, is er niets verandert.

Voor elke skiër

Atomic is leidend in de skiwereld. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd. Ski’s van Atomic zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze presteren optimaal, zelfs onder zware skicondities. Veel Atomic ski’s maken gebruik van innovatieve materialen, zoals hout met carbon verstevigingen. Of titanium inlagen. Dat optimaliseert de balans tussen lichtheid en stabiliteit. Je wil soepel kunnen bewegen, zonder je balans te verliezen.

Atomic ski’s vallen in verschillende series. Elke serie is toegespitst op een specifieke discipline of terrein. De Redster ski’s zijn het meest iconisch. Deze Atomic ski’s zijn ontwikkeld in samenwerking met topsporters. Je behaalt er hoge snelheden en precisie mee op de racepiste. De Atomic Redster G9 bevat zelfs de nieuwe Revoshock technologie. Staalplaatjes op de latten vangen trillingen op en zetten het om in extra energie.

Atomic ski’s voor heren en dames

Wist je dat er verschil zit in Atomic ski’s voor heren en dames? Zo is de Atomic Cloud serie speciaal ontworpen voor vrouwen. Deze Atomic ski’s voor dames zijn afgestemd op de anatomie en behoeften van vrouwelijke skiërs. Ze hebben een zachtere flex, kortere lengte en naar voren geplaatste binding. Atomic ski’s voor dames zijn zowel stijlvol als functioneel.

Atomic ski’s voor dames zijn vaak ook lichtgewicht. Dat realiseert Atomic, dankzij Light Woodcore (kern van populierenhout) of Densolite Core (kern van Densolite-schuim). Daardoor zijn de ski’s wendbaar, dempend en soepel. Atomic ski’s voor heren hebben weer andere kenmerken. Ze zijn bijvoorbeeld uitgerust met een multi radius sidecut. Het maakt de ski veelzijdiger bij korte en lange bochten.

Atomic ski’s op maat

Ben je een vrouw die graag met meer kracht skiet? Of een man die van souplesse houdt? Er zijn geen strikte regels. Atomic ski’s kies je op basis van persoonlijke voorkeur. Het is maar net welke ski bij jou past. Ben je niet zo thuis in deze wereld? Of hecht je waarde aan een persoonlijk advies? Wij hebben kennis van élke ski. Tijdens een afspraak in onze winkel ontdek je welke ski het beste bij jou past. Of dit nu Atomic ski’s zijn of een ander merk.

We kunnen je ook helpen met bijpassende skischoenen. Deze maken wij op maat. Aan de hand van een uitgebreide voetanalyse zien we wat jij nodig hebt. Vervolgens zoeken we daar de beste skischoen bij uit. Dankzij onze totaalaanpak ben je in één keer klaar. Je gaat met plezier op jouw volgende skivakantie!