Lange skischoen op maat kopen?

Op zoek naar skischoenen van het merk Lange? Lange is een kwaliteitsmerk met een lange historie. Wie kent nog de roze schoenen van Alberto Tomba? Lange is wat smaller rond de hiel, heeft van alle skischoenen de hoogste wreef-inzet en drie verschillende voorvoet breedtes.

Lange skischoen

Lange is een bekend merk skischoenen dat bekend staat om zijn hoogwaardige, prestatiegerichte skischoenen. Wij hebben een breed scala aan skischoenen voor verschillende niveaus en stijlen van skiën, van beginners tot experts. Van Lange skischoenen voor heren tot Lange skischoenen voor dames.

Lange skischoenen zijn bekend om hun geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor een goede pasvorm en prestaties tijdens het skiën. Hier zijn enkele van de technologieën die Lange gebruikt in hun skischoenen:

Lange skischoenen technologie

  • Dual 3D Liner: Dit is een technologie die ervoor zorgt dat de binnenschoen van de skischoen goed past en ondersteuning biedt aan de voet. Het is gemaakt van twee verschillende soorten materialen die zorgen voor comfort en prestaties.
  • Power V-Lock: Dit is een technologie die zorgt voor een goede flexibiliteit van de skischoen en ondersteuning biedt aan de enkel. Dit helpt bij het overbrengen van kracht van de skiër naar de ski’s.
  • Custom Tongue: Dit is een technologie die zorgt voor een betere pasvorm en ondersteuning van de schacht van de skischoen. Het materiaal van de tong kan worden aangepast aan de vorm van de kuit van de skiër.

Skischoenen van Lange

Over het algemeen zijn Lange skischoenen een goede keuze voor skiërs die op zoek zijn naar prestatiegerichte skischoenen met een goede pasvorm en ondersteuning. Lange skischoenen worden vaak gebruikt door gevorderde en professionele skiërs die op zoek zijn naar de best mogelijke prestaties op de piste.

Skischoen Lange RX 80

We hebben skischoenen van het merk Lange in verschillende flex-indelingen. Flex geeft de stijfheid van een skischoen aan. Hoe hoger het flex-getal, hoe steviger de schaal van de schoen is. Over het algemeen geeft een hogere flex ook meer energie terug.

De Lange RX skischoenen zijn ontworpen voor gevorderde tot expert skiërs die op zoek zijn naar maximale prestaties op de piste. Deze skischoenen zijn gebouwd met geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor een uitstekende pasvorm en krachtoverbrenging.

Specifieke kenmerken

De RX serie van Lange skischoenen heeft verschillende modellen, elk met zijn eigen specifieke kenmerken. Hier zijn enkele kenmerken van de Lange RX skischoenen:

  • Dual 3D Liner: Dit is een binnenschoen met twee soorten materialen die zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning aan de voet.
  • Dual Core Shell: Dit is een technologie die bestaat uit een dubbele schaalconstructie die zorgt voor een betere energieoverdracht en responsiviteit van de skischoen.
  • Power Wrap Wedge: Dit is een versteviging die zorgt voor extra ondersteuning en krachtoverbrenging tussen de schacht van de skischoen en de kuit van de skiër.
  • Dual Screw Canting: Dit is een technologie die zorgt voor een goede uitlijning van de skischoen met de ski. De skischoen kan worden aangepast aan de hoek van de ski.
  • Lange skischoenen voor dames en heren

Dat maakt de Lange RX skischoenen een goede keuze voor gevorderden die op zoek zijn naar maximale prestaties en een goede pasvorm. Deze skischoenen zijn gebouwd met geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor een uitstekende krachtoverbrenging en responsiviteit, en zijn daarom populair bij gevorderde skiërs die graag snel skiën en hoge bochten maken.