Dalbello skischoenen op maat

Ben je op zoek naar Dalbello skischoenen? Dalbello is een mooi, specialistisch merk. Dit merk maakt niet alleen fantastische wedstrijd skischoenen, maar ook skischoenen waar je heel makkelijk instapt. Dalbello skischoenen zijn er niet alleen voor dames, maar ook voor heren.

Van Dalbello skischoenen voor heren tot skischoenen van dit merk voor vrouwen, we hebben het allemaal.

Dalbello Pantera

Ben je bekend met het model ‘Dalbello Panterra’? Dalbello maakt niet alleen fantastische wedstrijd skischoenen, maar ook skischoenen waar je heel makkelijk instapt. Net zoals het model ‘Panterra’. Dit model is ideaal voor mensen met een beperking in de enkel.

Dalbello Veloce

Naast het model Panterra bieden wij ook ‘Veloce’ van het kwaliteitsmerk Dalbello. Dit model combineert hoge prestaties met een prettige pasvorm. Deze combinatie staat garant voor bovengemiddeld comfort.

Dat geldt voor alle skischoenen van Dalbello. Dit merk staat bekend om:

  • Productprestaties
  • Comfort
  • Veelzijdigheid

Dalbello is alleen gericht op skischoenen, en dat merk je. De skischoenen vertegenwoordigen passie, innovatie en hightech productie. Dalbello ademt geavanceerd Italiaans design, de nieuwste materialen, passystemen en unieke verwerkingsmethoden zoals de bonded shell-technologie. Met als resultaat, of als doel, permanente verbetering.

Dalbello skischoenen

Van Dalbello skischoenen voor dames tot Dalbello skischoenen voor heren: ons assortiment Dalbello skischoenen bestaat uit verschillende modellen, waaronder Panterra en Veloce. Het vooruitstrevende productassortiment maakt van Dalbello het best presterende en winnende merk voor veeleisende race-, on- en off-piste-, freeride-, freestyle- en toerskiërs.

Een enorm team van professionals van wereldklasse zoals Markus Eder (Freeride World Tour-kampioen in 2019), Alice Robinson (wint twee GS-wereldbekerraces in het seizoen 2019/20) en Sebastian Solevaag (wereldkampioen slalom in 2021) was betrokken bij het ontwikkelproces.

Geweldige ski-ervaring

Hun feedback en expertise zorgen niet alleen voor prestaties op hoog niveau, maar ook voor een geweldige ski-ervaring en puur plezier jou, als ‘gebruiker’ van Dalbello skischoenen. Denk aan indrukwekkende krachtoverbrenging, skicontrole en voorgemonteerde GripWalk-zolen.

Dalbello voor iedere skiër

Wil je skischoenen van het merk Dalbello proberen, dan nodigen wij je graag uit in onze winkel. Wij hebben voor iedere skiër een skischoen. Laat een expert je helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte skischoen van Dalbello en til jouw skiplezier naar een hoger niveau!