Nordica skischoenen op maat

Nordica skischoenen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Dit merk werkt met thermoplastische buitenschalen die we, als dat nodig is, naar je voeten kunnen aanpassen. Ook gebruikt Nordica primaloft in veel binnenschoenen. Dit is een warmte vezel. Nordica heeft een breed scala aan leesten: van smal naar breed.

Vind jouw Nordica skischoen

Nordica is een bekend merk van skischoenen dat al meer dan 80 jaar bestaat en bekend staat om zijn hoogwaardige, prestatiegerichte skischoenen. Het bedrijf heeft een breed scala aan skischoenen voor verschillende niveaus en stijlen van skiën, van beginners tot experts.

Nordica skischoenen zijn bekend om hun geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor een goede pasvorm en prestaties tijdens het skiën. Hier zijn enkele van de technologieën die Nordica gebruikt in hun skischoenen:

  • Custom Cork Fit: Dit is een technologie die zorgt voor een aangepaste pasvorm van je skischoen. Er wordt gebruik gemaakt van kurk die kan worden aangepast aan de vorm van je voet.
  • Dual Density Light: Dit is een materiaal dat wordt gebruikt in je binnenschoen van de skischoen en zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning van je voet.
  • Tri-Force Shell Construction: Dit is een technologie die bestaat uit een driehoekige constructie die zorgt voor een betere krachtoverbrenging en responsiviteit van je skischoen.
  • Infrared Customizable Shell: Dit is een technologie die het mogelijk maakt om je skischoen aan te passen aan de vorm van je voet door middel van infraroodstraling.

Nordica skischoenen

We hebben een breed assortiment aan Nordica skischoenen: van Nordica skischoenen voor dames tot Nordica skischoenen voor heren. Wil je Nordica skischoenen kopen? Over het algemeen zijn Nordica skischoenen een goede keuze voor skiërs die op zoek zijn naar prestatiegerichte skischoenen met een goede pasvorm en ondersteuning.

Nordica skischoenen worden vaak gebruikt door gevorderde en professionele skiërs die op zoek zijn naar maximale prestaties op de piste. Kies je voor een Nordica skischoen voor dames of Nordica skischoen voor heren? Wij helpen je!

Nordica skischoenen met achterinstap

Nordica biedt ook een aantal skischoenen met achterinstap, zoals de Nordica Cruise en de Nordica Easy Move. Deze skischoenen zijn ontworpen om het aan- en uittrekken van je skischoen gemakkelijker te maken en zijn ideaal voor beginnende skiërs die op zoek zijn naar comfort en gemak.

De Nordica Cruise skischoen met achterinstap heeft een eenvoudige sluiting die zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning van je voet. De binnenschoen is gemaakt van een zacht materiaal dat zich aanpast aan de vorm van je voet en zorgt voor een goede pasvorm en comfort. De skischoen heeft een flex-index van ongeveer 70, wat betekent dat het geschikt is voor beginnende tot licht gevorderde skiërs.

Nordica skischoen voor dames en heren

De Nordica Easy Move skischoen met achterinstap heeft ook een eenvoudige sluiting en is net als de Cruise ontworpen voor comfort en gemak. De binnenschoen heeft een zachte voering die zorgt voor comfort en ondersteuning van je voet. De skischoen heeft een flex-index van ongeveer 60, wat betekent dat het geschikt is voor beginnende skiërs die op zoek zijn naar een comfortabele skischoen.

Over het algemeen zijn Nordica skischoenen met achterinstap een goede keuze voor beginnende skiërs. Deze skischoenen zijn eenvoudig aan en uit te trekken en hebben een goede pasvorm en ondersteuning van je voet. Voor meer ervaren skiërs die op zoek zijn naar prestatiegerichte skischoenen, kan het de moeite waard zijn om te kijken naar andere modellen van Nordica of andere merken van skischoenen. Denk aan de Nordica speedmachine.

Nordica HF skischoenen

Nordica HF is een model van Nordica dat zich richt op gevorderde en expert skiërs. De letters “HF” staan ​​voor “Hands Free”, wat betekent dat de skischoenen zijn ontworpen met een eenvoudigere sluiting, waardoor je ze makkelijk aan- en uit kunt trekken.

De Nordica HF skischoenen hebben een dubbel overlap-ontwerp met vier gespen en een extra brede powerstrap, waardoor je skischoen stevig en veilig op je voet blijft zitten. De binnenschoen is thermisch vervormbaar, zodat het zich aanpast aan de vorm van je voet en zorgt voor een comfortabele en persoonlijke pasvorm.