Fisher skischoenen op maat

Fischer loopt voorop qua ontwikkelingen: zij zijn de eersten met een thermoplastische buitenschaal. Dat is handig in deze situatie: veel mensen staan met hun voeten iets naar buiten. Dat kan lastig zijn, want tijdens het skiën moeten je knieën recht staan. Dit kan overbelasting geven. Fischer heeft een hak-teen-lijn ontwikkeld, waardoor de voet 90 graden naar buiten kan staan. Hierdoor sta je als skiër meer in een comfortabele positie. Dit noemen ze ‘somatec’.

Fischer skischoenen

Wil je Fischer skischoenen kopen? We hebben een veelzijdig assortiment. Van Fischer skischoenen voor dames tot Fischer skischoenen voor heren, zodat je altijd het perfecte model voor jou vindt.

Fischer Sports GmbH is de wereldleider op het gebied van langlaufen en een van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën, bekend om innovatie en geavanceerde technologie. Fischer is ook een van de grootste fabrikanten van hoogwaardige ijshockeysticks. De visie van Fischer is om het favoriete merk van de wintersporter te zijn door middel van uitstekende producten, gemaakt voor eeuwige momenten en nieuwe niveaus van individuele prestaties.

Skischoenen van het merk Fischer

Wist je dat bij de ontwikkeling van een Fischer skischoen de feedback van atleten uit het Fischer-raceteam hoog in het vaandel staat? Daardoor is de productontwikkeling continu in beweging. Inzichten van deze atleten worden direct omgezet in technologische innovaties.

Want, zo menen ze bij Fischer, door zelfs de kleinste details groot gewicht te geven, is de enige manier om echte vooruitgang in technologie te garanderen. Dat zie je terug in de modellen, zoals Fischer rc4 skischoen, skischoenen Fischer vacuum en Fischer rc4 the Curv skischoen.

Fischer skischoenen vacuum fit

Wat zijn de voordelen van Fischer skischoenen vacuum fit? Dit model, of deze techniek eigenlijk, leent zich perfect voor skiërs die last hebben van voetklachten, zoals tintelende tenen. Dankzij thermoplastisch vervormbaar kunststof kan de buitenschaal van de skischoen zich naar je voet vormen. Kortom, een Fischer skischoenen op maat!

Niet alleen een nauwsluitende pasvorm is een voordeel, maar ook het gewicht van deze skischoenen. Dat maakt de skischoenen van Fischer, voor dames en voor heren, zeer geliefd.

Fischer vacuum skischoen

Niet alleen bij de Fischer vacuum skischoen staat kwaliteit voorop, maar ook bij de andere modellen:

  • Fischer Ranger One
  • Fischer RC One Vacuum Walk
  • Fischer RC4 The Curv(e)

De Fischer verkooppunten, waaronder wij vallen, worden met precisie geselecteerd op basis van expertise, uitgebreide productkennis en ervaring in racen. Om die reden kunnen wij je voorzien van uitstekend advies, tests voor de beste set-up en bootfitting. Wat dat voor jou betekent? Jij kunt het maximale halen uit je uitrusting, zodat je je alleen maar zorgen hoeft te maken over je skiprestaties!