5 Redenen om een Thermoliner (binnenschoen) te kopen

Gert legt uit wat een thermoliner binnenschoen is

Een thermoliner is een ultracomfortabel soort binnenschoen, ideaal voor koude, tintelende voeten of moeilijke voeten. We geven je hierbij 5 redenen om een Thermoliner te kopen!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

1. De pasvorm is perfect!

De oorzaak van veel pijnlijke voeten tijdens het skiën is dat de voet in de skischoen teveel kan bewegen en hierdoor elke keer tegen de harde plastic schaal aankomt. Het zachte foam van de standaard binnenschoenen is niet toereikend om de voet goed te fixeren. De Thermoliner wordt helemaal naar je voet gevormd. Als dit proces klaar is stabiliseert en fixeert deze binnenschoen de voet optimaal resultaat een perfecte ‘fit’ en een ultieme controle. Je merkt het verschil direct!

(Tekst gaat verder onder de video)

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

2. Ze zijn super warm!

Zelfs bij extreme kou. De Sidas Thermoliner geeft de mogelijkheid om meer ruimte te maken rond je tenen. Dit maakt veel verschil met de standaard binnenschoen! Geen last meer van vervelende drukpunten en het afsnijden van de bloedcirculatie.

3. De Thermoliner past bijna in iedere skischoen.

Je kunt de thermoliner dus ook in je huidige skischoenen gebruiken. Wij adviseren je graag bij het gebruik van deze thermoliner, dus kom vooral even langs in de winkel.

4. De Thermoliner behoudt isolatiewaarde en pasvorm 2x zo lang!

Standaard binnenschoen verliezen sneller hun vorm en isolatiewaarde (cellen van het foam breken). De binnenschoen wordt dunner. De nieuwe Thermoliner houdt zijn isolatiewaarde en pasvorm zeker 2x langer vast dan standaard binnenschoenen! Stap je tussentijds over op een andere skischoen? Geen probleem, de Thermoliner kan opnieuw gevormd worden en deze kan je dus meenemen in je nieuwe schoen.

5. Het ‘fit’ proces neemt iets minder dan een uur in beslag, maar dan heb je ook wat!

Wij nemen graag de tijd om tot de perfecte fit te komen, want aandacht kost nu eenmaal tijd. We garanderen je dat je hier nog jarenlang profijt van hebt!

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V