Winnaar gouden skischoen

Gert van den Berg van Van den Berg Sport in Driebergen heeft de gouden skischoen in ontvangst mogen nemen. De prijs werd uitgereikt door Fischer Vacuüm fit. De meest prestigieuze prijs die een Bootfitter kan ontvangen!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Het bericht van Fischer Vacuum Fit: ‘De beste Fischer Comfort Vacuüm Dealer van het jaar is bekend: Gert van den Berg van Van den Berg Sport uit Driebergen heeft door zijn vakkennis en klantgerichtheid de Gouden Fischer Vacuum Schoen gewonnen. Gert & medewerkers gefeliciteerd namens team FischerSports.’

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V