Skischoenen voor brede voeten – wij maken ze!

Skischoenen voor brede voeten voetmeting

Heb je brede voeten, en zoek je nog skischoenen? Het kan knap lastig zijn om goed passende skischoenen te vinden voor brede voeten. Regelmatig lopen bij ons klanten binnen met skischoenen die nét niet helemaal lekker passen. Ze hebben hierdoor vervolgens bij het skiën last gekregen van vervelende voetklachten. En natuurlijk spijt.

Wil jij dit voorkomen en het meteen goed doen, of heb je ook klachten en wil je nu eindelijk écht goed passende skischoenen, extra breed? Wij maken graag skischoenen voor je op maat, ook als je brede voeten hebt. Zie je jezelf al heerlijk comfortabel van de piste zoeven?

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Brede voeten: juiste skischoenen lastig te vinden

Heb je brede voeten, dan is de kans groot dat je een kleine schoenmaat hebt (dames 36-37, of heren 40-41-42). Regelmatig gaat de brede voorvoet gepaard met een hoge wreef of holvoet, wat het vinden van de juiste pasvorm extra lastig maakt. Misschien heb je je skischoenen wel een maat groter gekocht, omdat deze in de breedte wél goed zaten. Op den duur is dit natuurlijk geen goede oplossing, want slecht passende skischoenen veroorzaken vrijwel altijd klachten of ongemak. En dat is helemaal niet nodig – je kunt gewoon je skischoenen laten bootfitten!

Hoe bootfitten wij skischoenen voor brede voeten?

Bij skischoenen voor brede voeten gaan we altijd eerst uit van extra brede skischoenen qua schaal. Deze ga je passen en vervolgens doen wij hier waar nodig aanpassingen aan: het bootfitten. Mogelijke aanpassingen die we vaak doen bij brede voeten:

  • De binnenschoen soepeler maken zodat deze comfortabeler om de voet valt
  • De binnenschoen op het breedste punt van je voet aanpassen
  • De buitenschaal en binnenschoen door middel van verwarming oprekken met een hevel

Na een bootfitting sessie zit de skischoen in 98% van de gevallen direct als gegoten!

Uitgelichte producten

Skischoenen op maat voor elk voettype dankzij onze sportpodoloog

Met elke soort voet weten wij raad, dus ook met brede voeten. In vrijwel alle gevallen lukt het ons om een perfecte skischoen op maat voor jou te maken. Gert van den Berg is gecertificeerd sportpodoloog (A+B), en daarmee expert in voettypen en voetafwijkingen. Bij Skischoenopmaat hebben we ons eigen systeem ontwikkeld voor het indelen van onze skischoenencollectie aan de hand van voettypes. Op deze manier weten we na de voetanalyse direct welke schoenen jij met brede voeten als eerste kunt aanproberen. Vervolgens maken we jouw skischoenen persoonlijk op maat volgens ons stappenplan.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenopmaat: zonder pijn de piste af

Wij geloven dat iedereen zonder pijn en frustraties moet kunnen skiën. Ons doel is dan ook om jou optimaal van jouw ski-ervaring te laten genieten. Daarom maken wij met liefde skischoenen op maat, die jouw voeten op de juiste manier ondersteunen. Je zult zien dat je skiprestaties en skiplezier hiermee drastisch verbeteren!

Fitgarantie: gratis terugkomen!

Dankzij onze specialistische kennis is de skischoen op maat in 98% van de gevallen meteen goed. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je na het skiën met je op maat gemaakte schoenen toch nog een paar kleinigheden merkt. Heb je een skischoen laten maken bij ons, dan mag je altijd terugkomen. Een afspraak maken is gratis!

Dit zeggen klanten over Skischoenopmaat.nl

Een klant met brede voeten zei onlangs over maatwerk skischoenen bij ons:

“Sinds 2 ski seizoenen heb ik maatwerk schoenen. Ik heb brede voeten en daardoor nooit goed passende schoenen. Nu trek ik ze ’s morgens aan en ’s avonds uit. Ik had dit eerder moeten weten.”

Dit is slechts één van de vele positieve reacties die wij dagelijks krijgen! Nog niet overtuigd? Lees ook de andere referenties.

Gun jezelf die perfecte pasvorm

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V