Skischoenen foamen

Skischoenen voor smalle voeten foamen

Om een optimale pasvorm te realiseren dien je niet alleen het juiste volume en stijfheid van de kunststof buitenschoen te hebben. Maar ook dient de binnenschoen perfect te passen. Foamen is de techniek om de absolute pasvorm te realiseren en geschikt voor iedere voet!

Wat is foamen?

Foamen is een lege binnenschoen zonder padding (vulschuim) injecteren met een vloeibaar schuim (foam) waarin een uitharder aanwezig is. Als het schuim stolt heeft exact de vorm van de voet aangenomen. Het lijkt simpel maar deze techniek vraagt veel specialisme en ervaring.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Foamen is bij uitstek geschikt:

  • Voor mensen die veel eisend zijn en een optimale pasvorm willen.
  • Voor mensen die veel skiën.
  • Voor zeer smalle voeten waarbij normale standaard smalle skischoenen nog te ruim zitten en de enkel blijft slippen.
  • Bij voet of enkel afwijkingen. Bij foamen neemt de binnenschoen exact de vorm van de voet aan.
  • Voor mensen met een stevige kuit en een smalle voet. Bij deze personen zit in de normale skischoen de voorvoet te los. Gevolg is dat de hiel slipt, men is geneigd de schoen op de kuit strakker aan te schnallen waardoor juist dan de voet wordt afgebonden. De bloedsomloop stopt met als resultaat tintelingen en koude voeten. De foam schoen is hiervoor ook de perfecte oplossing!

Ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden voor jouw voeten? Neem gerust contact met ons  op om te bespreken wat foamen voor jou kan betekenen!

(Tekst gaat verder onder de video)

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V