Nieuwe schoenen voor Jan van FANtastisch Oostenrijk

Jan, medewerker van FANtastisch Oostenrijk, was afgelopen zomer bij ons in de winkel voor zijn nieuwe skischoenen op maat. We hebben toen zijn maten opgenomen en nu is Jan terug in de winkel om zijn nieuwe schoenen op te halen. 

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Skischoenen voor brede voeten

Jan heeft erg brede voeten, en daarom moeten zijn skischoenen verbreed worden. Ook geven we Jan door middel van een goede zool de juiste ondersteuning, en wordt de binnenschoen helemaal naar de vorm van zijn voet gefoamed. Jan heeft op deze manier geen pijn meer tijdens het skiën!

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

(Tekst gaat verder onder de video)

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V