Salomon S Pro

Salomon S Pro

Salomon introduceert een compleet nieuw model skischoen de S/PRO. Deze S/Pro heeft een 100 millimeter leest en is daarom voor mensen met een normale voetbreedte geschikt. Check de impressie van de schoen hieronder!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

(Tekst gaat verder onder de video)

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Wat is er nieuw?

Deze nieuwe schoenen hebben een naadloze binnenschoen, dus geen vervelende stiknaden rondom je tenen! Een warmte voering en de 3 lagen padding rond je enkels voorkomen vervelende drukpunten (3D liner). De nieuwe buitenschoenen hebben een core-frame aan de binnen, buiten en onderkant van de middenvoet. Dit geeft veel stabiliteit. Mede hierdoor kon Salomon de skischoen vormvaster en veel lichter maken. Hij weegt slechts 1750 gram.

Door middel van de drukverdeler (sense/amplifier) op het scheenbeen en het core-frame heeft de schoen een geweldige druk overbreng en rebound in elke bocht. De complete schoen is van thermoplastisch materiaal en daardoor perfect aan te passen aan de voet van de klant.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V