Skischoen zool vervangen

Na een aantal jaren intensief gebruik kan het gebeuren dat je skischoen zolen, of teenstukken, wat versleten zijn. Geen nood! Laat je skischoen zolen vervangen, en je kunt weer jaren vooruit.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Wil je skischoen zolen laten vervangen? 

Het is goed om de zolen van je skischoenen regelmatig te checken op slijtage. Het kan namelijk maar zo zijn dat na enkele jaren skieën je teenstukken gedeeltelijk versleten zijn. Zeker wanneer ze scheef zijn afgesleten kunnen ze zich vastdraaien in de binding, en daarmee is je schoen eigenlijk niet meer veilig. Hoog tijd om je zolen te vervangen!

(Tekst gaat verder onder de video)

We hebben de juiste schoenzolen en teenstukken voor nagenoeg alle soorten en merken skischoenen die we voor je kunnen vervangen. We helpen je graag verder!

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenen en onderhoud op maat, kom langs in de winkel!

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Wij zijn specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Zo weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze sportpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V