Binnenschoenen vervangen

Een goede binnenschoen is essentieel voor plezier en comfort tijdens het skiën. Wanneer je binnenschoenen al een paar jaar meegaan dan is het goed om ze eens te vervangen door nieuwe exemplaren.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Wanneer binnenschoenen vervangen?

Na 5 of 6 jaar skiën is de veerkracht en isolatiewaarde van je binnenschoen ongeveer met 80% verminderd. Wanneer je buitenschoen verder nog helemaal goed is, doe dan jezelf een gunst en vervang de binnenschoenen van je skischoen. Dan heb je daarna weer jarenlang onbezorgd plezier tijdens het skiën.

(Tekst gaat verder onder de video)

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenen en binnenschoenen op maat, kom langs in de winkel!

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Wij zijn specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Zo weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze sportpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V