Skischoen klittenband vervangen

Na een aantal jaren trouwe dienst kan het zomaar gebeuren dat je klittenband of velcro strap ‘op’ is. Toe aan vervanging. Met een nieuwe klittenband strip kun je weer jarenlang met plezier en comfort skieeën!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Is je skischoen klittenband toe aan vervanging?

Na verloop van tijd is klittenband verouderd. Dat heeft niets te maken met verkeerd gebruik, maar eenvoudig met intensief en jarenlang gebruik. Gelukkig hoef je niet direct je goede schoenen weg te gooien! Laat de klittenband strip of velcro strap vervangen voor een nieuw exemplaar. We schroeven of poppen ‘m weer goed vast aan je schoen, en voilà. Daarna heb je weer voldoende comfort en ondersteuning in je skischoenen.

(Tekst gaat verder onder de video)

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenen en onderhoud op maat, kom langs in de winkel!

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Wij zijn specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Zo weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze sportpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V