Opvouwbare ski, Elan Voyager

Vanaf oktober 2021 bij ons verkrijgbaar: De opvouwbare ski, Elan Voyager! Om met de woorden van de fabrikant te spreken: de wereldwijde introductie van de volledig functionele, vouwbare, all-mountain ski. Deze ski’s zijn gemaakt om makkelijk mee op reis te nemen, en zorgen ervoor dat je favorite berg nog dichterbij komt!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Over de Voyager opvouwbare ski’s

Na jaren van onderzoeken en voorbereiden lanceert Elan de Voyager: een opvouwbare ski die aan alle hoogste kwaliteitseisen voldoet. De Voyager is een opvouwbare ski die weinig ruimte inneemt, makkelijk mee te nemen is, en erg goed presteert op en naast de pistes. Deze revolutionaire Voyager ski’s zijn vanaf oktober 2021 verkrijgbaar in onze winkel in Driebergen.

Bekijk hieronder wat Gert van de ski’s vindt!

(Tekst gaat verder onder de video)

Hoe werkt de opvouwbare ski Voyager?

Een van de voordelen van een opvouwbare ski is naturlijk dat het ruimtebesparend is. Maar dat mag uiteraard niet ten koste gaan van de kwaliteit, stijfheid en betrouwbaarheid van de ski. Elan ontwikkelde hiervoor de revolutionaire Connect-technologie. Hiermee wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd vierassig mechanisme. Zo wordt de ski bij het vouwgewricht aan elkaar verbonden en afgedicht.

Volgens Elan zorgt het mechanisme, gecombineerd met de door koolstof versterkte verbindingsplaat, ervoor dat de Voyager ski zeer stevig en betrouwbaar is. De ski’s zijn erg stijf en zijn qua prestaties vergelijkbaar met gewone all-mountain ski’s.

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

De voordelen van de Elan Voyagers

  1. Gemakkelijk te vervoeren. Omdat je ruimte bespaart zijn deze opvouwbare ski’s eenvoudig te vervoeren in je auto of zelfs in het vliegtuig.
  2. Snel klaar te maken. Je staat binnen no-time op de ski’s. Het in- en uitvouwen kost geen moeite.
  3. Top prestaties op de piste. De prestaties van de Elan Voyager zijn net zo goed als reguliere all-mountain ski’s.

Bekijk hier een close-up van de Elan Voyager ski’s:

(Tekst gaat verder onder de video)

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Elan brengt de Voyager uit in 3 kleuren: Black, Green en Pink. Daarnaast kun je ook kiezen voor de in lengte verstelbare skistok, wel zo handig! Om het af te maken geeft Elan de keuze uit een skitas voor 1 set ski’s en stokken, of een grotere travel bag waar je meer ruimte in hebt.

Op zoek naar een vast adres voor je ski’s en het onderhoud?

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Naast dat wijzelf fervent wintersportliefhebbers zijn, zijn we specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Binnen 2 uur heb jij je perfecte paar in handen. Ook weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze spoprtpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V