Skischoen lekt, wat nu?

Heb je vaak last van natte voeten tijdens het skieën? Dan kan het zomaar zijn dat je schoen toe is aan een nieuwe watersluiting. Met een nieuw exemplaar kun je weer jarenlang met plezier en comfort skieeën!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Lijkt je skischoen wel lek?

Wanneer je voeten nat worden tijdens het skiën, terwijl je schoen op zich nog in goede conditie is, dan is het zeer waarschijnlijk dat de ‘watersluiting’ van je schoenen vervangen moeten worden. Gelukkig is dat goed te doen!

(Tekst gaat verder onder de video)

Kom langs in onze winkel in Driebergen. We hebben watersluitingen voor nagenoeg alle soorten en merken skischoenen die we voor je kunnen vervangen. We helpen je graag verder!

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenen en onderhoud op maat, kom langs in de winkel!

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Wij zijn specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Zo weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze sportpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V