Skischoen clip vervangen

Kromme of kapotte clips op je skischoenen zijn natuurlijk erg vervelend. Sowieso erg oncomfortabel, omdat je schoen niet meer goed geklemd zit. Maar misschien ook wel gevaarlijk, als je clip zomaar uitsteekt en jezelf of anderen kan bezeren.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Moeten je skischoen clips vervangen worden?

Het kan zo maar gebeuren dat, na een botsing of verkeerde beweging, een of meerdere clips van je skischoenen krom of beschadigd zijn. Gelukkig hoef je dan niet direct je hele skischoen weg te gooien! Het is wel raadzaam of je clips, buggles of Schanllen zo snel mogelijk te laten vervangen. Dan heb je daarna weer voldoende comfort en ondersteuning in je skischoenen.

(Tekst gaat verder onder de video)

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Skischoenen en onderhoud op maat, kom langs in de winkel!

Skischoenopmaat.nl is een initiatief van Van den Berg Sport in Driebergen. Wij zijn specialist op het gebied van skischoenen en zijn sterk in maatwerk. Van bootfitter tot sportpodoloog: bij ons zijn alle disciplines gewoon onder één dak.

Zo weet je zeker dat er geen ruis op de lijn zit en dat wat onze sportpodoloog meet, wordt omgezet in een skischoen die perfect aansluit bij dat wat je voeten en benen nodig hebben.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V