Moeite om skischoenen in te stappen? Dat is verleden tijd!

UPZ Five skischoenen voor moeite met instappen

Stel, je hebt erg veel moeite en misschien wel pijn wanneer je skischoenen instapt, maar je wilt toch graag skiën. Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou: skischoenen met makkelijke instap.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Problemen met skischoenen instappen

Kun jij door een blessure of ongeluk jouw enkelgewricht bijna niet bewegen en heb je daardoor moeite met het instappen van skischoenen? Kun je zelfs niet in de meest soepele, makkelijke skischoenen stappen? Dan bieden skischoenen van het merk UPZ Five uitkomst.

Deze skischoenen hebben een kap die je weg kunt draaien, waardoor de instap groter wordt. Daardoor kun je bijna rechtstandig in de schoen zakken. Skischoenen met makkelijke instap? Ze bestaan!

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

UPZ Five skischoenen bieden uitkomst

(Tekst gaat verder onder de video)

Naast de skischoenen van UPZ Five bieden wij merken aan als NordicaTecnicaLangeHead en Salomon. Bij iedere skischoen kunnen we aanpassingen doen, zodat je makkelijk(er) in je skischoenen kunt stappen.

Uitgelichte producten

Skischoenen met makkelijke instap

De skischoenen van UPZ Five lenen zich ook perfect voor sportieve skiërs: de skischoen geeft veel gevoel en een zeer goede drukoverbrenging naar je ski’s. De skischoenen van dit merk zijn in verschillende stijfheden verkrijgbaar.
UPZ Five skischoenen voor moeite met instappen

Maak het jezelf nóg makkelijker

Instappen in een skischoen ervaren veel mensen als een probleem. Naast de skischoenen van het merk UPZ Five hebben wij een andere handige tip om dit probleem te verhelpen. Dat is de zogeheten ‘Bood Bib’-schoenlepel.

Deze schoenlepel is speciaal ontwikkeld om het instappen van je skischoenen te vereenvoudigen. De lepel is heel glad, zodat je voet als het ware in je skischoenen glijdt.

(Tekst gaat verder onder de video)

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V