Must Have winter 2019: Lange Limited Edition RXRi

Limited Edition XRi skischoen

Icoon Lange XRi van Alberto Tomba uit 1988 is terug en hoe! De originele Lange XRi skischoen was legendarisch. Deze is gedragen tijdens het behalen van maar liefst acht Olympische medailles, waarvan twee door Alberto Tomba “LA Bomba” zijn gewonnen in 1988 tijdens de Olympische Winterspelen in Calgary.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Als eerste onderdeel van het “Lange Heritage Project” is de icoon opnieuw uitgebracht: RXRi Limited Edition. Deze waanzinnige replica is een absolute must have voor de echte skiliefhebsters!

Limited Edition XRi skischoen

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Bevoorrecht voelen wij ons als de skischoenspecialist van Nederland  de Lange Limited Edition RXRi “Pink Panther” race skischoen, als een van de weinige en eerste, aan onze klanten aan te mogen bieden.

Maak nu een afspraak en we verwelkomen je graag in de Ski-BootLab zodat jij, als een van de eerste en weinige, binnenkort met deze op maat gemaakte RXRi all-pink van de piste afdaalt.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V