Wij bieden iets nieuws: Wandelschoenen op maat!

Skischoenen voor elk voettype

Het merk Tecnica brengt de eerste warmte vervormbare wandel- en  bergschoen op de markt. De belangrijkste delen van de schoen, hiel en voetboog, bestaan uit thermoplasten. Deze thermoplasten verwarmen we en vormen deze onder druk naar de voet van de klant.Ook de inlegzool is volledig warmte aanpasbaar. Na het fitten geeft deze een perfecte drukverdeling onder de voet en voetboog.

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Hoe werkt dat?

Het proces maakt gebruik van een gepatenteerd, speciaal ontworpen systeem dat de schoen verwarmt en comprimeert en zo in slechts 20 minuten volledig naar de voet vormt. Na dit proces zit de schoen perfect! En inlopen is overbodig.

Onze producten:

  1. Lage wandelschoenen met nylon bovenkant en Vibram zool €165,-
  2. Lage wandelschoenen met nylon Goretex en Vibram zool €195,-
  3. Hoge bergschoenen met leer Goretex en Vibram zool €265,-

Kom gauw naar de winkel of maak een afspraak voor deze ultieme beleving: Jouw wandelschoenen op maat!

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V