Ski met 30% méér kracht, dankzij de revolutionaire band Ski Mojo

Ski krachtiger, langer en veiliger met de Ski Mojo. Een revolutionair apparaat dat jouw lichaam ondersteunt tijdens het skiën. Het verlicht de druk op je knieën aanzienlijk. Je skiet met meer plezier en minder moeite. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen je alles wat je moet weten!

Bij Skischoenopmaat.nl maken we de skischoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een skischoen op maat. Ook pijnvrij de piste af? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Wat is de Ski Mojo?

De Ski Mojo is een innovatieve band, die je vastmaakt aan je benen en bekken. Je kunt het zien als een ‘exoskelet’ voor je benen. Het fungeert als een extra spier, die je onderrug en knieën ondersteunt bij het skiën.

Het mechanisme bestaat uit een sterke veer, die 1/3 van je lichaamsgewicht draagt. De veer wordt samengedrukt, wanneer je tijdens het skiën je knieën buigt. Strek je je benen weer, dan geeft de Ski Mojo je 30% meer spierkracht. Je draagt de Ski Mojo onder je skibroek. Het is echt een onzichtbare krachtpatser.

Skischoenopmaat.nl - YouTube Video

Ga jij dit jaar zonder pijn de piste af?

Elk jaar helpen we 1500 skiërs met het vinden van het perfecte paar skischoenen

Voor wie is de Ski Mojo geschikt?

Wil je graag jouw kracht op de piste vergroten? Geef de Ski Mojo dan een kans. Het verbetert niet alleen je skivaardigheid, maar stelt je uithoudingsvermogen ook minder op de proef. Je wordt simpelweg minder snel moe. Daardoor kun je langer en veiliger door blijven skiën.

De Ski Mojo is voor elke skiër geschikt. Het geeft je, ongeacht je leeftijd, meer prestaties en plezier op de piste. Probeer het zeker ook eens als je klachten ervaart. Heb je bijvoorbeeld artrose, kraakbeenslijtage of spierproblemen? Dan voelt de Ski Mojo als een verademing, omdat het minder van je lichaam vraagt.

Er zijn verschillende soorten Ski Mojo’s, gebaseerd op je gewicht. Máár het werkt natuurlijk het beste in combinatie met skischoenen én ski’s die bij je passen. Laat je eens vrijblijvend adviseren in de winkel! Maak een afspraak om de Ski Mojo in het echt te bekijken.

Klanten geven ons een 5/5!
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport. Ben erg tevreden met de skischoenen waarmee ik naar huis ging.....nu nog afwachten hoe ze skiën, maar daar heb ik vertrouwen in.
J. v.d.V
J. v.d.V